Jaký byl PRAKTIK fest 2024?

Poohlédněte se s námi, jak jsme 30 let na trhu oslavili s našimi pracovníky, rodinami, obchodními partnery a přáteli.

V pátek 14. června se ve Stráži pod Ralskem uskutečnila oslava 30. výročí naší společnosti. Akce nesla název PRAKTIK fest a byla věnována třem dekádám úspěšného působení v oblasti recyklace a udržitelnosti.

Oslavy jsme začali odbornou konferencí, která přilákala přední evropské a české odborníky na ekologii a ochranu životního prostředí, ESG a další zajímavá témata z oboru. Mezi řečníky nechyběli zástupci Ministerstva životního prostředí, výrobci inovativních technologií, zástupci kolektivních systémů, výrobci výrobků a další významné osobnosti. Diskutovalo se o celém životním cyklu výrobku, od designu přes výrobu a užívání až po jeho recyklaci a znovuvyužití.

Odpolední část byla určena široké veřejnosti a konala se u Horeckého rybníka. Návštěvníci si užili bohatý program plný hudby a zábavy, jehož vrcholem byla vystoupení kapel Těla, Pokáč a No Name. Zajímavým zpestřením bylo, že každý, kdo přinesl vyřazený elektrospotřebič, obdržel voucher na pivo. Cílem akce bylo zvýšit povědomí o významu recyklace a ukázat, že každý může přispět k ochraně životního prostředí.

Velice si vážíme aktivního zapojení a podpory všech partnerů, díky kterým měla akce úžasné ohlasy zejména díky programu, který jsme společně pro návštěvníky přichystali – recyklační soutěže, kvízy, dílničky, ukázky recyklace elektrospotřebičů, třízení odpadů, možnosti využití zrecyklovaných surovin.

Protože: Společně k lepší planetě.

Generální partner:
ELEKTROWIN, a. s. 

Partneři akce:
ANDRITZ MeWa GmbH
ASEKOL, a. s.
AVE CZ odpadové hospodářství, s. r. o.
Česká spořitelna, a. s.
Herco Kühltechnik Hermanns & Co. GmbH
REMA Systém, a. s.
ŠKODA AUTO, a. s.
VGD, s. r. o.

Za podpory:
Město Stráž pod Ralskem
Ministerstvo životního prostředí
Vězeňská služba České republiky



 

Zpět